2011. április 24., vasárnap

Alga Komplex Porkészítmény 20 adag/doboz - Jelenlegi ára: 5 250 Ft

Alga Komplex Porkészítmény
3, 5 milliárd évvel ezelőtt az algák voltak a föld első zöld élőlényei, melyek a szén-dioxid alkotta ősatmoszférát oxigénnel dúsították, ezzel megteremtették a földi élet létrejöttének biológiai feltételeit. Az utóbbi évtizedek kutatási eredményei hatalmas lehetőségeket nyitnak meg a mikroalgák felhasználása előtt.
A doboz tartalma:
Spirulina: 56 gr/doboz
Chlorella: 28 gr/doboz
Aquamin: 21 gr/doboz
Összesen: 105 gr/doboz
1 adag tartalma: (3 g/adag)
Spirulina: 1 600 mg
Chlorella: 800 mg
Aquamin: 600 mg
1 púpozott kávéskanál = kb. 3 g
Vegyük szemügyre az algaital összetevőit alkotó három mikroalgát!
A spirulina platensis egyedülálló hihetetlen gazdagságú tápanyag-összetételével. Körülbelül négyezer értékes anyagot tartalmaz, és mivel vékony a sejtfala, ezért ezek 90%-ban fel tudnak szívódni az emberi szervezetben. Az egyetlen növény, mely teljes értékű fehérjét tartalmaz, ráadásul magas, 60-70%-ban. Sokféle vitamin, köztük a B12 forrása, de a többszörösen telítetlen zsírsavaktól a karotinoidokon át az optimális arányokban előforduló organikus ásványi anyagokig rengeteg összetevő alkotja.
A chlorella vulgaris sejtszinten képes méregteleníteni, és még a nehézfémeket is képes eltávolítani a szervezetből. Erős antioxidáns lévén megköti a romboló hatású szabadgyököket, melyek számos betegség kialakulását okozzák. Bár a legparányibb növény, mégis a legmagasabb a klorofiltartalma, amivel rengeteg biofotont, megkötött fényrészecskéket juttat a szervezetünkbe, ezzel feltuningolva a testünk saját öngyógyító funkcióit. Mindkét alga erősen lúgosító hatású, ezzel kiválóan ellensúlyozza a táplálkozásunk során és a környezeti tényezők hatására fellépő savasodási folyamatokat a szervezetünkben.
A harmadik mikroalga a Lithotamnium calcareum, más néven kőalga, a kimagasló kalcium-tartalma miatt került az Alga komplex összetevői közé.
Milyen hatásra számíthatunk az algaital fogyasztása során?
A chlorella sejtszinten méregtelenít, méghozzá gyorsan és hatékonyan távolítja el testünkből a nemkívánatos anyagokat, ugyanakkor a spirulina ellátja sejtjeinket, nem csak az optimális működéshez szükséges, hanem az öngyógyító folyamatokat is generáló anyagokkal
Ha a szervezetünk legkisebb alapegysége, a sejt újra egészséges, és megfelelőképpen működik, akkor a felépítmény, a szervek, és a test egésze is egészséges lesz, helyreáll a szervezet egyensúlya.
Mindenkire "testre szabottan" hat, a szervezet normál működését akarja visszaállítani. Általánosságban elmondható, hogy gyorsan és látványosan növeli a szervezet energiaszintjét és erősíti védekező-mechanizmusát. Hatására az erek falán lévő lerakódások leoldódnak, még a kapilláris erekből is, ezáltal csökken a koleszterinszint, és normalizálódik a vérnyomás. Az alga fogyasztásával optimálisra csökken a szervezetben a hisztamin szintje is, ami az egyre gyakrabban előforduló allergiás megbetegedésekért felelős. Az alga javítja a vérképző szervek működését, ugyanakkor baktériumölő és vírusölő hatású.
Nagyon jók a tapasztalatok az emésztőszervi gondokkal kapcsolatosan is. Összességében elmondható, hogy az alga nem csodaszer, de csodálatos szer. Fogyasztásával sokat teszünk egészségünkért, és családunk, szeretteink egészségéért is. Nem hinni kell benne, csupán kipróbálni, megtapasztalni, és ezeket a tapasztalásokat bátran továbbadni


Jelenlegi ára: 5 250 Ft

Az aukció vége: 2011-05-13 05:42
. Alga Komplex Porkészítmény 20 adag/doboz - Jelenlegi ára: 5 250 Ft