2012. január 28., szombat

Kültéri vízálló CCD chip infrás biztonsági kamera - Jelenlegi ára: 17 870 Ft

Cikkszáma: DYC-82U
Kültéri vízálló CCD chip infrás biztonsági színes megfigyelőkamera
Mi nem csak eladjuk értünk is hozzá.
Kifejezetten ajánlom kültérre, telephelyekre, családi házak kert részének megfigyelésére.
A kamera a tetején keresztül is rögzíthető a fali tartóinkkal, így akar családi házak stablon deszkájáról (eresz alatti rész) is lelógatható a fai tartóval a kamera tetejénél megfogatva. Ezen szerelési mód előnye, hogy a vezeték eldugásával nem kell sokat vesződnünk hiszen a staplon deszka résein van egy saját furattal a vezeték hálózat könnyen elbujtatható és könnyedén a ház belsejébe vezethető a rögzítő egységig. A kamera teljesen alumíniumból készült ezért ajánlom, hogy alumínium fali tartót válasszon a kínálatunkból mert ez nem rozsdál meg ami két szempontból is előnyös. Nem csúfoskodik egy csúnya színű valami a házunkon, valamint nem fogja be a rozsdás lé sem a járdát sem a falat.
1/4 képarányú Sharp CCD chippel szerel kamera
 A kamera 420 vízszintes képfelbontású kamera
Varja fókuszos kamera 3, 5-8 mmCSlencseméretig állítható a kamera optikája. A kamera elején lévő üvegburkolat letekerése után az optika elfordításával lehet állítani a lencseméretett, 3, 5-8mm-ig. Ami CS- lencse
Ez különösen hasznos abban az esetben ha nem vagyunk biztosak abban, hogy milyen széles területet láthat be az fix lencseméretű kamera. Így magunknak tudjuk beállítani a belátni kívánt kép szélességét, és az élességét, ezért nem vagyunk kötve a gyár által beépített lencséhez.
A kamerából szabványos BNC aljzattal és 12V DC áramú aljzattal ellátott vezeték jön ki 74cm hosszban ami megkönnyíti a stablon deszkára szerelését, mivel ilyen vezetékhosszal könnyedén felállhatunk vele a padlásra és ott egy védett helyen csatlakoztathatjuk a videojel és a tápkábelt.
A kamera IP66 védettségű, ami teljes por és vízállóságot biztosít.
 A kamera -20°C-tól +50°C-ig tartó külső hőmérsékleti viszonyok között biztonsággal üzemel.  
56 darab 5mm-es infra leddel van ellátva ami 50 méterigvilágít el a kamerától számolva.
Teljesen vaksötétben is jól lát a kamera akár 0 LUX fényerőnél is ( 1LUX= 1gyertya fénye 1 méter távolságból)
A kamerában egy fényérzékelő dióda van ami a nem megfelelő fényviszonyoknál bekapcsolja az infra ledeket ami jó megvilágítást ad a megfigyelt környezetnek, ilyenkor a kamera képe fekete fehérre vált ( csak nappali fénynél színes), viszont teljes sötétben is tökéletes képet ad.
Kamerának szabványos BNC videojel csatlakozója van és szabványos 12V-os táp aljzata dugója.  
A kamra 500mA 12V-os DC árammal működik. A kamerához a tápegységet külön vásárolhatod meg 1500 Ft-ért
Mérete: 17cm hosszú és  8cm széles kamera, ami nem kicsi.
 
Raktárról azonnal elvihető. (szakmai tapasztalat van, beszerelés is megoldható, kábelt méretre kérésre készítünk)
Számla és 1 év garancia van.
Kérdezzen bátran a kameráról vagy kamerarendszerekről, nem túl bonyolult dolgok ezek így szívesen elmondom, hogyan kell egy rendszert összerakni otthon. Mi nem csak eladjuk értünk is hozzá.
Garanciát kizáró okok: fizikai sérülés által működésképtelen, illetve számlával nem tudja igazolni hogy szakember szerelte be a kamerát (ez fontos mert egy polaritás csere azonnal tönkreteheti a kamerát), valamint egy későbbi rövidzárlat okozta, vagy túl áram okozta meghibásodás
  BNC/M-RCA/F csatlakozó átalakító 350 Ft
Kiszállítás: utánvételel 1560 Ft
előreutalással díjtalan a csomagküldés


Jelenlegi ára: 17 870 Ft

Az aukció vége: 2012-02-15 07:40
. Kültéri vízálló CCD chip infrás biztonsági kamera - Jelenlegi ára: 17 870 Ft