2011. július 26., kedd

Bird: Hogyan győzzük le a számolási nehézség - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? A könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Az iskolai tantárgyak közül talán egyik sem okoz annyi fejtörést sok kisdiákoknak, mint a matematika, megkeserítve, sok kudarccal gazdagítva az általános és középiskolai éveket. Ronit Bird azonban állítja, hogy nem feltétlenül kell ennek így lennie: amennyiben a számolás tudományába a bevezetést az általa kidolgozott módszer közvetítésével kapják meg a gyerekek, a feladatokat sokkal könnyebben és hatékonyabban fogják megoldani, képesek lesznek az önálló feladatmegoldásra, a kreatív gondolkodásra és a matematikai összefüggések felismerésére. Metodikája vizualizációs technikára épül, és a lényege a hangsúly áthelyezése a mit-ről a hogyan-ra. Az első részben olvashatunk arról, hogy miként küzdhetik le a lurkók az egyesével való számolás nehézségeit, majd tanulmányozhatjuk a tízes átlépés technikáját, a szorzás és osztás területi modelljét, végül pedig a tanári értékelést segítő következtetési módszereket. A kiadványt kislexikon és tárgymutató zárja. A pedagógiai módszertani szakkönyv minden matematikatanárnak hasznos segítsége lehet a diszkalkuliás nebulók oktatásában. ISBN: 978-963-05-9016-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 19:14
. Bird: Hogyan győzzük le a számolási nehézség - Jelenlegi ára: 1 890 Ft