2011. július 29., péntek

Cellu 5000 vákumos!most csak 3670Ft-ért - Jelenlegi ára: 3 670 Ft

CELLU 5000 vákuumos masszírozó
termékleírás
Lerakódott súlyfelesleg, zsírdepók, cellulitisz, striák és problémás bőr... Leküzdésük, eltűntetésük komoly megpróbáltatást jelent a legtöbb hölgy számára! Drága kezelésekre vagy fáratságos diétákra akár egy vagyont is elkölthetünk, különösebb eredmények nélkül! De ennek most vége! Mert itt egy nagyszerű megoldás, amely segíti az alakformálást, a zsírpárnák eltűntetését, a bőr feszesítését, mindezt pedig könnyen, látványosan, elérhető áron, műtéti beavatkozások nélkül! Rádadásul ehhez még ki sem kell mozdulnia, mert a Cellu 5000 saját otthonába hozza a professzionális anticellulitis terápiát!
Bemutatjuk a Cellu 5000 vákuumos masszírozót, amelynek alapötlete forradalmasította a világ kozmetikai kezelési eljárásait! Cellu 5000 egy innovatív személyes vákuum-terápia, amelyet elsősorban a has, a fenék és a comb kezelésére fejlesztettek ki. Cellu 5000 kettős rendszerrel dolgozik: egyszerre masszírozza és feszesíti a bőrt, miközben tapadókorongja segítségével vákuumot hoz létre, amely elősegít a cellulitis eltűntetését és fellazítását. Az eljárás során aktiválja a nyirokrendszert is, így segíti a mérgek kiürülését a szervezetből. A végeredmény a feszes, egyenletlenségektől mentes, tonizált bőr!
A Cellu 5000 ugyanúgy működik, mint a kozmetikusok által az exkluzív szépség szalonkban használt Vakuum terápiás eszközök. De óriási előnye a wellness szalonok kezeléseihez képest, hogy lényegesen olcsóbb és kényelmesen, mindenféle fáradtság nélkül az Ön otthonába hozza a professzionális anticellulitis kezelés alternatíváját! És a változás látványos, már rövid idő alatt észrevehető!
A Cellu 5000 hatásai, előnyei:
- csökkenti és eltüntetni a cellulitis megjelenését és kialakulását,
- csökkenti a testzsírt, a nem kívánt kilókat és zsírlerakódásokat,
- segíti a zsírpárnácskák mozgósítását és átalakítását a szervezetben,
- tonizálja a bőrt, helyreállítja a feszességét és javítja textúráját,
- stimulálja és serkenti a vérkeringést,
- könnyen használható, hordozható, bárhová vihető,
- gyorsan, látványosan, eredményesen formálja az alakot!
A csomag tartalma:
1 db Cellu 5000 vákuum terápiás masszázskészülék
1 db tapadókorong
1 db adapter
1 db használati utasítás
+ 1 db AJÁNDÉK tároló, hordozható kistáska
+ 1 db AJÁNDÉK Cellu action testolaj (50ml)


Jelenlegi ára: 3 670 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 20:21
. Cellu 5000 vákumos!most csak 3670Ft-ért - Jelenlegi ára: 3 670 Ft